Головна Новини Суспільство події Рахунок хворих на коронавірус може піти на мільйони, а в Рівному мертвим знайшли чиновника: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Рахунок хворих на коронавірус може піти на мільйони, а в Рівному мертвим знайшли чиновника: новини, які ви могли пропустити

Кількість хворих на коронавірус стрімко наближається до мільйона, а в Рівному місцевого чиновника знайшли застреленим у власній квартирі.

2 квітня 2020, 07:53 comments3947
Поділіться публікацією:
Рахунок хворих на коронавірус може піти на мільйони, а в Рівному мертвим знайшли чиновника: новини, які ви могли пропустити

За крок до першого мільйона

Кількість інфікованих на коронавірус у світі стрімко наближається до мільйона. Станом на 7:00 четверга, 2 квітня, таких вже 937 тисяч. Про це свідчать дані Центру системних досліджень Університету Джонса Хопкінса. Найсильніший спалах Covid-19 зараз в Сполучених Штатах, Італії, Іспанії. Там більше сотні тисяч заражених в кожній країні. Померли від коронавірусу в світі з початку спалаху 47 тисяч пацієнтів. Майже 194 тисячі одужали.


Коронавірус у міністра

Коронавірус Covid-19 виявили у міністра охорони здоров'я Ізраїлю Якова Ліцмана. Стан чиновника не важкий і він продовжує лікуватися з дому. Кронавірус також діагностували і у його дружини, пише The Jerusalem Post. Чиновникам, з якими Ліцман спілкувався також доведеться побути вдома. На самоізоляцію, зокрема, відправили голову Ради нацбезпеки Мейра Бен-Шабата і гендиректора МОЗу Моше Бара Сімана Това. В цілому в Ізраїлі коронавірус підтвердили у шести тисяч пацієнтів. 240 з них вже одужали, 26 померли.


Загибель чиновника

У Рівному мертвим знайшли заступника управління Державного Геокадастру. Тіло Іллі Карпова знайшли в його квартирі в вітальні, повідомили в прес-службі обласної поліції. Причиною смерті, за попередніми даними, стало вогнепальне поранення в грудну клітку. Поруч з чоловіком знаходилася мисливська рушниця. Саме з неї був зроблений постріл. Зараз правоохоронці схиляються до версії, що це було самогубство. Рушниця була зареєстрована. Її забрали на експертизу. Іллі Карпову було 32 роки. У нього залишилися дружина і маленька дитина.


Військові випробування

Українські військові випробували ракетний комплекс "Вільха-М" в Одеській області. Це новітня вітчизняна розробка. Така зброя може вражати цілі на відстані до 120 кілометрів. Працюють над його створенням і удосконаленням в конструкторському бюро "Луч" вже другий рік поспіль. Цього разу на полігоні перевіряли, на скільки точно система залпового вогню вражає цілі на дальніх дистанціях.


Читайте також про нові правила карантину в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!