Головна Новини Суспільство події Погода в Україні 3 квітня: скільки протримається тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні 3 квітня: скільки протримається тепло

Наступний тиждень в Україні обіцяє бути справді теплим: синоптики прогнозують до +18 градусів

3 квітня 2020, 06:00 comments3321
Поділіться публікацією:
Погода в Україні 3 квітня: скільки протримається тепло

Сьогоднішній день в Україні обіцяє бути сонячним і по-справжньому весняним. Як розповіли в гідрометцентрі, вночі стовпчики термометрів опускалися до 3 градусів морозу, однак вдень піднімуться до 15-ти тепла.

Максимальні позначки в +13... +15 градусів сьогодні очікуються в Києві, Чернігові, Черкасах, Луганську, Чернівцях та інших містах. На градус нижче буде в Полтаві, Донецьку, Житомирі, Вінниці, Львові, Івано-Франківську, Миколаєві, Сімферополі та інших. Мінімальна температура 3 квітня складе від 11-ти до 13-ти градусів вище нуля. Така погода очікується в Одесі та Луцьку.

4 квітня в Україні буде так само тепло, як і сьогодні, але у вихідні температура трохи знизиться. Так, у суботу в Києві буде до 12-ти тепла, а в неділю — до 9-ти. А ось майбутній вівторок обіцяє бути дійсно спекотним: синоптики прогнозують до +18 градусів.

picture

Раніше "Коментарі" писали про те, що останки тропічного лісу вчені знайшли в Антарктиді. Пласт вдалося виявити в дев'ятистах кілометрах від Південного полюсу на глибині 30 метрів. Він відноситься до крейдяного періоду, і раніше дістати подібний на поверхню ніколи не вдавалося, стверджують учасники полярної експедиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!