Головна Новини Суспільство події В Україні провели випробування крилатих ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні провели випробування крилатих ракет

Випробування крилатих ракет "Нептун" відбулося на полігоні в Одеській області.

3 квітня 2020, 15:01 comments2312
Поділіться публікацією:
В Україні провели випробування крилатих ракет

Україна провела успішні випробування крилатих ракет наземного базування "Нептун". Ракети запустили з полігону в Одеській області. Подробиці розповіли в прес-службі Ради національної безпеки і оборони.

Випробування українських крилатих ракет "Нептун" відбулося на передодні на полігоні "Алібей". Незабаром їх повинні запустити в серійне виробництво і передати на озброєння ЗСУ. Такими повинні повністю укомплектувати підрозділи, які охороняють морські кордони України, йдеться в повідомленні.

Під час чергових випробувань військові перевірили, на скільки точно ракети можуть вражати цілі, які знаходяться в морі. Снаряди запустили на відстань 100 кілометрів. Результатами в РНБО залишилися задоволені. Ракети успішно вразили ціль.

Крилаті ракети наземного базування "Нептун" розробляють фахівці конструкторського бюро "Луч". Вони створені для знищення бойових кораблів противника, зокрема, есмінців, крейсерів, фрегатів і десантних кораблів. Також вони можуть вражати танкові кораблі і берегові цілі. Ракети показали свою ефективність при будь-яких погодних умовах і в будь-який час доби.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Києві запустили сигнальну ракету в посольство РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!