Головна Новини Суспільство події Стало відомо, чи зобов'язані магазини видавати маски своїм покупцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи зобов'язані магазини видавати маски своїм покупцям

У мережі з'явилася інформація, що маски будуть видавати на вході в банках, аптеках і магазинах, в Кабінеті міністрів України роз'яснили, чи це так

4 квітня 2020, 19:41 comments13488
Поділіться публікацією:
Стало відомо, чи зобов'язані магазини видавати маски своїм покупцям

Після оголошення уряду про посилення карантину через коронавірусну пандемію в Україні в мережі з'явилися повідомлення про те, що маски, які стають обов'язковими для носіння в громадських місцях, будуть видавати на входах в аптеках, банках і магазинах. Кабмін спростував сьогодні цю інформацію.

Згідно з даними, опублікованими в Telegram-каналі прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, аптеки, магазини і банки не зобов'язані забезпечувати відвідувачів масками. Так, установи і магазини, діяльність яких дозволено на період карантину, повинні тільки контролювати, щоб відвідувачі перебували в будівлях і на території підприємств виключно в масках і респіраторах.

"Обов'язок забезпечити себе масками покладається на відвідувачів", — підкреслюється в повідомленні.

picture

Раніше "Коментарі" повідомили, що Кабмін роз'яснив нові правила карантину, які набудуть чинності з 6 квітня в Україні. Зокрема, розповіли, кого, де і за що можуть оштрафувати, а також пояснили, що вважається громадським місцем, обов'язковим для носіння масок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!