Головна Новини Суспільство події Як довго в Україні протримається сонячна і суха погода: синоптик зробила прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Як довго в Україні протримається сонячна і суха погода: синоптик зробила прогноз

Стало відомо, яка погода в Україні буде завтра і які прогнози для наступного тижня

4 квітня 2020, 21:12 comments7312
Поділіться публікацією:
Як довго в Україні протримається сонячна і суха погода: синоптик зробила прогноз

Суха і сонячна погода ще довго протримається в Україні та ряді країн Європи. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Як розповіла синоптик, антициклон Keywan зручно і надовго "сів у європейське крісло". За винятком того, що циклон Ranidia нажене сильні вітри і торкнеться дощами Ірландії з Португалією, а ще один циклон зумовить дощі на Балканах і заході Туреччини. Але Україну такі синоптичні метаморфози не торкнуться.

За прогнозом синоптика, завтра на українців чекає сонце, а на дощ – ні натяку. При цьому вітер буде свіжим, поривчастим, на півдні ще й сильним. В неділю очікується вночі від 2 градусів тепла до 2 градусів морозу. Зокрема, у південній частині температура буде досягати до +15 градусів. Надалі стовпчики термометрів будуть підніматися вище й вище.

"Температура повітря сяде перед наступним ривком 20-ти градусного тепла наступного тижня", — наголошується в повідомленні.

Додамо, що в столиці України завтра прогнозується суха, сонячна та вітряна погода. Найближчої ночі буде від 1 градуса тепла до 1 градуса морозу, а завтра вдень стовпчики дійдуть до +11 градусів. Крім того, з понеділка і протягом наступного тижня очікується потепління до +16-20 градусів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, в яких регіонах України сьогодні було найтепліше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!