Головна Новини Суспільство події Дніпро закриває в'їзд з 8 квітня
commentss НОВИНИ Всі новини

Дніпро закриває в'їзд з 8 квітня

Обмеження на в'їзд в Дніпро не торкнуться життєзабезпечення міста

7 квітня 2020, 21:29 comments22905
Поділіться публікацією:
Дніпро закриває в'їзд з 8 квітня

Спеціальна комісія з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня вирішила заборонити в'їзд в Дніпро для транспорту з інших регіонів країни і транзитного транспорту. Про це повідомили у прес-службі на сайті Дніпровської міської ради.

Обмеження не торкнуться життєзабезпечення міста. У Дніпро зможуть в'їжджати транспортні засоби, які привозять продовольчі товари. Заборона почне діяти вже завтра, 8 квітня, і триватиме до особливого розпорядження або завершення загальнонаціонального карантину, який нещодавно був продовжено до 24 квітня.

Патрульна поліція, співробітники Державної служби надзвичайних ситуацій та Національна гвардія будуть контролювати в'їзд машин місто: перевіряти транспортні засоби, міряти температуру тіла пасажирів і водіїв. У разі підвищеної температури передбачена негайна госпіталізація.

Як повідомляв портал "Коментарі", США звинуватили главу Всесвітньої організації охорони здоров'я в підіграванні Китаю і допомоги у приховуванні пандемії коронавіруса Covid-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!