Головна Новини Суспільство події За останню добу в Україну повернулися 4,8 тис. осіб: ознак коронавіруса ні в кого немає
commentss НОВИНИ Всі новини

За останню добу в Україну повернулися 4,8 тис. осіб: ознак коронавіруса ні в кого немає

З України за день виїхали близько 1500 іноземців

8 квітня 2020, 10:55 comments1751
Поділіться публікацією:
За останню добу в Україну повернулися 4,8 тис. осіб: ознак коронавіруса ні в кого немає

Протягом останньої доби в нашу країну повернулися понад 4,8 тис. осіб. У той же час з України виїхали 3,8 тис. осіб, серед яких 1,5 тис. – іноземці. Про це свідчать дані Державної прикордонної служби України.

Крім того, прикордонники разом з представниками санітарно-карантинних підрозділів виміряли температуру і провели опитування стану здоров'я майже 5,8 тис. осіб, які планували в'їхати в Україну. Після проведення всіх необхідних перевірок ознак інфікування коронавірусом не було виявлено. Також люди, які в'їхали в Україну отримали всі необхідні роз'яснення щодо правил самоізоляції.

У Державній прикордонній службі зазначають, що за минулу добу в пунктах пропуску затримано 7 порушників карантину, серед яких деякі перебували 1 добу самоізоляції.

Раніше "Коментарі" писали про те, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на зустрічі з малої фракцією "Слуги народу" заявив, що у другій половині травня українці повинні повертатися до роботи, хоча деякі обмеження через карантин можуть тривати до вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!