Головна Новини Суспільство події У МОЗ розповіли, на яку добу забирають у лікарню інфікованих коронавірусом українців
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, на яку добу забирають у лікарню інфікованих коронавірусом українців

Головний державний лікар України Віктор Ляшко каже, що 33 українця зараз знаходиться в критичному стані через ускладнення коронавірусу

8 квітня 2020, 11:15 comments1939
Поділіться публікацією:
У МОЗ розповіли, на яку добу забирають у лікарню інфікованих коронавірусом українців

33 українця зараз знаходиться в критичному стані через ускладнення коронавірусу. Про це розповів головний державний лікар України Віктор Ляшко під час ранкового брифінгу.

Ляшко рапортує про те, що з 1668 інфікованих в лікарнях перебуває 757 осіб, з яких 33 — у критичному стані. Більшість пацієнтів — дорослі, кількість дітей серед госпіталізованих складає 37 осіб. Найчастіше, як і раніше, хворіють українці старше 50-ти.

За словами головного санітарного лікаря, найчастіше пацієнтів з коронавірусом забирають у лікарню на 3-7 день появи симптомів, при наявності яких МОЗ закликає звертатися до сімейного лікаря або викликати швидку при необхідності.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в минулу добу коронавірусом в нашій країні заразилися ще 206 осіб, і станом на 9:30 ранку кількість інфікованих становить 1668 українців. За інформацією МОЗ, на сьогоднішній день, 8 квітня, через ускладнення, викликані COVID-19, померло 52 пацієнтів. У той же час вилікувалось 35 осіб. З цих пір МОЗ оприлюднюватиме статистичні дані один раз в день — вранці, о 10:00.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!