Головна Новини Суспільство події Японія направила в Україну партію противірусних медикаментів
commentss НОВИНИ Всі новини

Японія направила в Україну партію противірусних медикаментів

В рамках міжнародної підтримки уряд Японії передасть Україні як партнерську підтримку партію препарату "Фавіпіравір"

8 квітня 2020, 19:34 comments1818
Поділіться публікацією:
Японія направила в Україну партію противірусних медикаментів

Уряд Японії передасть Україні як партнерську підтримку партію препарату "Фавіпіравір" ( "Авиган"). Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на прес-службу МЗС України.

"Ми вдячні уряду Японії, яке дуже швидко відгукнулася на наше прохання про допомогу, і Україна увійшла до списку країн, які отримають ці ліки. Українські дипломати в усьому світі продовжують збирати інформацію про прогресивних практиках лікування COVID-19, а команда Міністерства внутрішніх справ у Києві щодня забезпечує необхідну підтримку у залученні та доставці необхідної допомоги нашим громадянам", — заявив глава зовнішньополітичного відомства Дмитро Кулеба.

Як відзначають у МЗС, свій інтерес до використання даного препарату висловлюють багато країн, оскільки є інформація про те, що використання препарату полегшує перебіг захворювання. По ефективності препарату "Фавіпіравір" в лікуванні коронавирусной інфекції COVID-19 поки тривають клінічні дослідження.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні в Римі приземлився літак, дістав п'ять тонн гуманітарної допомоги ля італійських медиків з метою подолання пандемії COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!