Головна Новини Суспільство події Півтора мільйона хворих на коронавірус і прем'єр йде на поправку: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Півтора мільйона хворих на коронавірус і прем'єр йде на поправку: новини, які ви могли пропустити

Менш ніж за тиждень у світі зафіксували півмільйона нових випадків інфікування коронавірусом.

9 квітня 2020, 08:02 comments2080
Поділіться публікацією:
Півтора мільйона хворих на коронавірус і прем'єр йде на поправку: новини, які ви могли пропустити

Коронавірус у світі: курс на другий мільйон

Світ опинився на шляху до другого мільйону інфікованих коронавірусом. Менш, ніж за тиждень захворіло півмільйона людей. Станом на ранок четверга, 9 квітня, кількість заражених Covid-19 в світі перевищило мільйон п'ятсот десять тисяч. При цьому майже третина хворих — це громадяни США. Там спалах коронавірусу зараз найсерйозніший. У світі з початку пандемії 330 тисяч осіб змогли перемогти Covid-19. Ще 88 тисяч — померли. Найбільше — в Італії. Там померли від коронавірусу понад 17 тисяч осіб. А ось Китай, звідки пандемія почалася, вже повертається до нормального життя. За добу там знову не зафіксовано жодної смерті.


Прем'єр пішов на поправку

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон пішов на поправку. Він все ще перебуває в реанімації, але йому вже набагато краще. Глава британського уряду може самостійно сидіти і спілкується з медиками, пише National Post. Борис Джонсон захворів на коронавірус ще два тижні тому. Деякий час симптоми були незначними і чиновник лікувався вдома. Однак, на початку цього тижня йому різко стало гірше. Джонсона госпіталізували відразу в реанімацію лікарні Святого Томаса, яка розташована в Лондоні.


Імпорт електроенергії з Росії та Білорусі — на паузі

Україна не буде імпортувати електроенергію з Білорусі та Росії. Пропускну здатність "Укренерго" обмежать вже в п'ятницю, 10 квітня, повідомили в компанії. Заборонити імпорт на час карантину — це рішення НКРЕКУ. Він буде діяти до закінчення карантину, а також протягом місяця після його повного скасування. Також в компанії пообіцяли анулювати результат аукціону, де було розподілено пропускну здатність на поточний рік і відшкодувати в подальшому ті права на пропускну здатність, які були обмежені.


Підозра палієві

Палію чорнобильського лісу поліцейські вручили підозру. Правоохоронці впевнені, що саме з вини чоловіка було знищено близько 5 гектарів лісу в зоні відчуження, говориться з повідомленні прес-служби поліції Київської області. Палієм виявився 27-річний житель села Рагівка. Раніше він вже був судимий. Тепер йому загрожує новий термін за гратами — від двох до п'яти років. Ліс в Чорнобилі почав горіти в суботу, 4 квітня. Кілька днів поспіль вогонь загасити не вдавалося. Як пояснив сам підозрюваний, він підпалив суху траву заради забави. Але стихія вийшла з-під контролю.


Читайте також гороскоп на четвер, 9 квітня, для всіх знаків зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!