Закарпаття отримало допомогу від Медведчука і Марченко

Лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук та його дружина Оксана Марченко придбали для жителів Закарпаття необхідні засоби захисту при пандемії коронавірусу

На Закарпаття прибула чергова партія медичних засобів і препаратів для боротьби з пандемією коронавірусу в рамках програми допомоги від голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко, придбана за особисті кошти. Про це повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації партії "Опозиційна платформа – За життя".

Всі медичні засоби і препарати будуть розподілені обласною партійною організацією ОПЗЖ і використані для боротьби з коронавірусом.

Зокрема для всіх сімейних лікарів Закарпатської області передбачені засоби індивідуального захисту. Кожен набір складається з комплекту медичного одягу лікаря-інфекціоніста, бахіл, епідемічного шолома, прозорого захисного екрану для обличчя і спеціальних захисних окулярів.

Крім того, лікарням Закарпатської області будуть передані 1 000 захисних костюмів-комбінезонів для медичних працівників, 500 літрів антисептика, 12 000 пар захисних оглядових рукавичок і ПЛР тести виробництва Австрії.

Повідомляється також, що мешканці Закарпаття від активістів партії у всіх районах отримають 150 тис. захисних масок.