Головна Новини Суспільство події Закарпаття отримало допомогу від Медведчука і Марченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Закарпаття отримало допомогу від Медведчука і Марченко

Лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук та його дружина Оксана Марченко придбали для жителів Закарпаття необхідні засоби захисту при пандемії коронавірусу

9 квітня 2020, 15:50 comments2909
Поділіться публікацією:
Закарпаття отримало допомогу від Медведчука і Марченко

На Закарпаття прибула чергова партія медичних засобів і препаратів для боротьби з пандемією коронавірусу в рамках програми допомоги від голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко, придбана за особисті кошти. Про це повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації партії "Опозиційна платформа – За життя".

Всі медичні засоби і препарати будуть розподілені обласною партійною організацією ОПЗЖ і використані для боротьби з коронавірусом.

Зокрема для всіх сімейних лікарів Закарпатської області передбачені засоби індивідуального захисту. Кожен набір складається з комплекту медичного одягу лікаря-інфекціоніста, бахіл, епідемічного шолома, прозорого захисного екрану для обличчя і спеціальних захисних окулярів.

Крім того, лікарням Закарпатської області будуть передані 1 000 захисних костюмів-комбінезонів для медичних працівників, 500 літрів антисептика, 12 000 пар захисних оглядових рукавичок і ПЛР тести виробництва Австрії.

Повідомляється також, що мешканці Закарпаття від активістів партії у всіх районах отримають 150 тис. захисних масок.

Додамо, раніше Медведчук і Марченко передали на Закарпаття 350 експрес-тестів BIOEASY для виявлення коронавірусу, захисні рукавички, комплекти медичних комбінезонів декількох видів, одяг для лікарів-інфекціоністів, а також електронне обладнання для моніторингу стану пацієнтів "БІОМЕД" ВМ800D, штативи для крапельниць, засоби для дезінфекції рук, шкіри і медичного обладнання.

Крім того, Інститут серця отримав від Фонду Оксани Марченко спеціальне медичне обладнання – автоматичну систему молекулярної діагностики в реальному часі ELITeInGenius, за допомогою якої можна абсолютно точно і за короткий термін виявити коронавірус у людини.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що український літак з гумдопомогою приземлився в Італії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!