Головна Новини Суспільство події В Україні можуть продовжити карантин до осені
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть продовжити карантин до осені

У Київській області карантин посилять вже в ці вихідні, а в Івано-Франківській, Тернопільській та Львівській - вводять надзвичайні заходи

9 квітня 2020, 17:30 comments5674
Поділіться публікацією:
В Україні можуть продовжити карантин до осені

Українські чиновники повідомляють про посилення карантину. Так, виконуючий обов'язки голови Київської ОДА Василь Володін попередив, що у вихідні в області можливе посилення карантину.

"У суботу та неділю, швидше все, буде введений режим максимального обмеження пересування. Прошу в ці дні не виходити з дому. Якщо ви це зробите, то нам вдасться утримати ситуацію, і ми почнемо виходити з карантину", – заявив Володін.

В іншому випадку, за його словами, карантин на Київщині можуть продовжити до осені.

Тим часом Кабінет міністрів розглядає можливість введення комендантської години у вихідні. За словами мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа, за підсумками наради з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем градоначальникам повідомили про рішення продовжити карантин до початку травня.

"Прем'єр-міністр сказав, що карантин буде продовжено, — каже мер. — Також поінформували, що в трьох областях — Івано-Франківській, Тернопільській та Львівській — вводять надзвичайні заходи у вихідні дні, щоб розірвати ланцюг зараження. Зокрема, розглядається можливість навіть комендантської години".

Нагадаємо, станом на 9:00 9 квітня, коронавірусом в нашій країні інфіковані 1892 людини. Це на 224 випадки більше, ніж минулої доби. У МОЗ також повідомляють про збільшення кількості смертельних випадків внаслідок ускладнень від COVID-19. На жаль, на даний момент в Україні померло 57 пацієнтів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!