Головна Новини Суспільство події У Пенсійному фонді розповіли докладніше про індексацію пенсій
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пенсійному фонді розповіли докладніше про індексацію пенсій

З 1 травня 2020 року в Україні проіндексують пенсії на 11%

9 квітня 2020, 23:18 comments7868
Поділіться публікацією:
У Пенсійному фонді розповіли докладніше про індексацію пенсій

У Пенсійному фонді України розповіли, що з 1 травня 2020 року проведуть індексацію пенсій та інших соціальних виплат за віком відповідно з розміром зростання середньої зарплати в країні. Про це повідомили в прес-службі Пенсійного фонду на офіційній сторінці в Facebook.

Розмір пенсій планують збільшити на 11%, а Кабінет міністрів України ще 1 квітня прийняв відповідну постанову. В Пенсійному фонді уточнили, що пенсії зростуть як мінімум на 100 гривень. Таким чином, якщо 11% від пенсії будуть менше 100 гривень, то розмір пенсії всі одно збільшиться на мінімальні 100 гривень.

Індексація пенсій передбачена урядовим постановою, ухваленою 1 квітня 2020 року. Ним, зокрема, визначено, що пенсії перерахують з 1 травня 2020 року. Розмір пенсій збільшиться на 11%.

За словами прес-служби Пенсійного фонду України, виплата буде здійснюватися у "встановленому порядку через уповноважені банки". Інший варіант — доставка на будинок листоношами.

Як повідомляв портал "Коментарі", 107-річна жінка вилікувалася від коронавіруса в Нідерландах і стала найстарішою людиною в світі, якому це вдалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!