Головна Новини Суспільство події Пік епідемії коронавірусу в Україні переноситься, а в Москві закривають кладовища: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Пік епідемії коронавірусу в Україні переноситься, а в Москві закривають кладовища: новини, які ви могли пропустити

Піку епідемії коронавірусу в Україні 14 квітня не буде. У МОЗ змінили прогнози.

10 квітня 2020, 08:08 comments18619
Поділіться публікацією:








Пік епідемії коронавірусу в Україні переноситься, а в Москві закривають кладовища: новини, які ви могли пропустити

Пік посунувся

Пік захворюваності на коронавірус в Україні не настане в прогнозовані терміни. Раніше в Міністерстві охорони здоров'я очікували, що це буде орієнтовно 14-15 квітня. Напередодні головний санітарний лікар сказав, що подібний розвиток подій мало ймовірний. Такий висновок лікарі зробили, спостерігаючи динаміку захворюваності в Україні. Коронавірус, каже Віктор Ляшко, поширюється повільніше, ніж в інших країнах. Тому пік інфікування або буде трохи пізніше, або може статися так, що українці його взагалі не помітять. Найнеобхідніше сьогодні — дотримуватися карантину і тоді через 8 днів будуть помітні результати зусиль, підсумував Ляшко.


У Москві закривають кладовища

У столиці Росії на час великодніх свят вирішили закрити кладовища. Москва — найбільш вражене Covid-19 місто. Від коронавірусу там вже померли півсотні пацієнтів, пише "Інтерфакс". При чому серед них є й молоді люди. Вік загиблих — від 33 до 87 років. Трьом з них не було навіть 45. Наймолодша пацієнтка, яка померла від Covid-19 звернулася до лікарів надто пізно і врятувати її не вдалося. Щоб зупинити поширення інфекції, влада Москви вирішила не допустити скупчення людей під час великодніх свят на кладовищах столиці. Тому на час карантину туди пускатимуть тільки похоронні процесії.


Випробування крилатих ракет

В Україні успішно завершилися чергові випробування нових крилатих ракет "Нептун". Їх тестували на військовому полігоні в Одеській області. Вперше військові показали весь процес випробування: від запуску до ураження цілі. Перевірити точність ураження цілі на далекій відстані якраз і було головним завданням. Ракету запустили з суші в напрямку моря, де вона і показала успішний результат.



Skoda знімає з виробництва популярний електрокар

Skoda не буде виробляти електрокар Citigo-е iV через ажіотаж. Особливий інтерес цей автомобіль викликав у споживачів британського ринку. Там екологічні технології якраз на піку популярності. Всього за місяць там розібрали всі 400 автомобілів, які зробили чехи спеціально для туманного альбіону. Впоратися з таким попитом під час карантину, заявили в компанії, зараз не можуть. До того ж частину потужностей на заводах довелося зупинити. Тому концерн Skoda прийняв рішення виробництво електрокарів зупинити зовсім. А повернуться до нього і відкриють продаж, як тільки ситуація з коронавірусом в світі стабілізується.


Читайте також, коли в Україні варто чекати похолодання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!