Головна Новини Суспільство події «Метінвест» виділив 1,2 млн гривень на допомогу ветеранам виробництва
commentss НОВИНИ Всі новини

«Метінвест» виділив 1,2 млн гривень на допомогу ветеранам виробництва

Компанія «Метінвест» закупить продуктові набори для ветеранів виробництва

10 квітня 2020, 12:55 comments1493
Поділіться публікацією:
«Метінвест» виділив 1,2 млн гривень на допомогу ветеранам виробництва

Під час карантину Група "Метінвест" забезпечить продуктовими наборами ветеранів виробництва в містах своєї присутності, повідомила прес-служба компанії.

Так, адресна допомога передбачається для більш 2 000 осіб в Маріуполі, Запоріжжі, Кривому Розі, Авдіївці, Кам'янському, Покровську і Новгородському. Всього на закупівлю продуктів харчування "Метінвест" виділив 1,2 млн грн. Зазначимо, що набори передадуть тим, хто особливо потребує підтримки: одиноким людям старше 70 років і людям з інвалідністю. Доставкою займуться волонтери з молодіжних організацій "Метінвесту", що дозволить мінімізувати контакти з зовнішнім світом і, як наслідок, ймовірність інфікуватися.

Згідно з повідомленням, кожній людині додому принесуть 30 термопакетів з повністю готовою їжею, яку необхідно буде тільки розігріти. Це вакуумно запаковані продукти, що не потребують часу на приготування. У набори входять поєднання різноманітних видів каш з м'ясом.

"У складний для України час важливо спрямовувати ресурси туди, де вони потрібні найбільше, — вважає генеральний директор Групи "Метінвест" Юрій Риженков. — Подбати про ветеранів виробництва – ідея наших співробітників, яку ми з готовністю підтримали. Це частина нашої комплексної програми боротьби з поширенням коронавірусу. Ми робимо і будемо робити все, щоб допомога була всебічною: забезпечуємо лікарні киснем, закуповуємо експрес-тести і обладнання для медиків, захисні засоби для правоохоронців".

Додамо, що акціонер компанії "Метінвест" Рінат Ахметов направив 300 млн грн на боротьбу з COVID-19, об'єднавши всі ресурси – благодійний фонд, ФК "Шахтар", компанії ДТЕК, "Метінвест" та інші активи Групи SCM для допомоги Україні. Зокрема, Фонд Ріната Ахметова закупив для всієї країни 300 тисяч експрес-тестів на коронавірус, апарати штучної вентиляції легенів, аналізатори проб на коронавірус у комплекті з тест-картриджами для них, а також засоби індивідуального захисту для українських медиків.

Раніше "Коментарі" писали, що пенсіонери старше 80 років почали отримувати виплати по 500 грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!