Головна Новини Суспільство події Хабар замість штрафу: поліцейський вимагав 15 тис. грн у порушника карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Хабар замість штрафу: поліцейський вимагав 15 тис. грн у порушника карантину

Поліцейський вирішив скористатися загальнонаціональним карантином у своїх інтересах

10 квітня 2020, 17:17 comments2362
Поділіться публікацією:
Хабар замість штрафу: поліцейський вимагав 15 тис. грн у порушника карантину

Начальник відділення Красноградської відділу поліції в Харківської області вимагав хабар у розмірі 15 тисяч гривень від керівництва підприємства, співробітник якого порушив правила загальнонаціонального карантину. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

Поліцейський запропонував керівництву компанії заплатити йому хабар замість залучення працівника до відповідальності за правопорушення, покарання за яке передбачає сплату штрафу у розмірі 17 тисяч гривень.

Підозрюваний вимагав від компанії щомісячні платежі у розмірі 2 тисяч гривень за продовження діяльності підприємства. Всі показання та вимоги вже задокументовані. Досудове розслідування проводить прокуратура Харківської області.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців позбавлення свободи на термін від 2 до 4 років або штрафу в розмірі від 17 тисяч гривень до 25,5 тисяч гривень.

Як повідомляв портал "Коментарі", у всьому світі вже більше 1,6 мільйона осіб захворіли коронавірусом Covid-19, а понад 95 тисяч осіб померли від нової вірусної хвороби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!