Головна Новини Суспільство події «Ідіть до біса з держслужби, або до Януковича назад»: Аваков заступився за затриману сьогодні Чорновол
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ідіть до біса з держслужби, або до Януковича назад»: Аваков заступився за затриману сьогодні Чорновол

Глава МВС України Арсен Аваков обрушився з критикою на адвоката Януковича і нині заступника глави ДБР Олександра Бабікова після сьогоднішнього звинувачення Тетяни Чорновол у вбивстві

10 квітня 2020, 17:41 comments6268
Поділіться публікацією:
«Ідіть до біса з держслужби, або до Януковича назад»: Аваков заступився за затриману сьогодні Чорновол

Адвокат Януковича, а нині заступник голови ДБР Олександр Бабіков "наплював на конфлікт інтересів, як керівник ДБР, й інспірував справу проти Тетяни Чорновол — особистого ворога Януковича", заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Справи немає, є тільки ваша жага помсти. Це неприпустимо!" — йдеться у публікації.

За його словами, Чорновол була на Майдані, як і сотні тисяч українців, і брала участь у громадських протестах. Крім того, міністр назвав її талановитим журналістом, емоційним політиком і зазначив, що навіть її оточення часто злиться на неї за прямоту і жорстку риторику.

За словами Авакова, неосудних в країні немає і бути не може, а всі герої і прокурори повинні відповідати на пред'явлені звинувачення. Однак те, що відбувається стосовно Чорновол, "неадекватно і ганебно", впевнений міністр.

"Мені соромно, що всі ми допустили таку дію проти Чорновол як сьогодні, — заявив Аваков. — Так, Таня така — вона лазить через паркани і каже те, що думає — не вибираючи слів... і за це, як доросла людина відповідає. І нормально – але карати Таню підлістю не можна!".

Наостанок він додав, щоб колишній адвокат екс-президента Януковича не заважав відбудовувати країну.

"Ідіть до біса з держслужби, або до Януковича назад. Не заважайте президенту відбудовувати країну. І так не просто!" — написав Аваков.

Додамо, що його колеги з МВС Артем Шевченко і Антон Геращенко також за прикладом Авакова звернулися до Бабікова в соцмережах, написавши: "Бабіков, я теж був на Майдані, приходьте за мною!".

Нагадаємо, сьогодні ДБР оголосило підозра у вбивстві Тетяні Чорновол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!