Головна Новини Суспільство події У Києві не будуть вводити комендантську годину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві не будуть вводити комендантську годину

На вихідних у Києві збільшать кількість патрульних на вулицях

10 квітня 2020, 19:22 comments2915
Поділіться публікацією:
У Києві не будуть вводити комендантську годину

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що в столиці не будуть вводити комендантську годину, тому що таке рішення перебуває поза компетенцій місцевої влади. Про це повідомили у виданні Інтерфакс-Україна з посиланням на слова мера Києва Віталія Кличко в ефірі телеканалу Україна 24 в п'ятницю, 10 квітня.

"Київ не буде вводити комендантську годину", — сказав Кличко.

При цьому мер столиці нагадав, що в Києві на вихідних 11-12 квітня планують збільшити кількість правоохоронців для патрулів вулиць і інших громадських місць в умовах загальнонаціонального карантину через поширення пандемії коронавіруса Covid-19.

На момент публікації у Києві коронавірусом Covid-19 захворіли 348 осіб, з яких 6 осіб померли, а 12 одужали. Ще 140 осіб захворіли в Київській області. По всій Україні станом на ранок п'ятниці, 10 квітня, захворіли 2204 людини, з яких 69 осіб померли, а 61 одужав.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент України Володимир Зеленський випустив відеозвернення до народу, в якому розповів про нові літаках з Китаю і Південної Кореї, зміни у державному бюджеті країни, стосовно до українських вчителів і пожежах по всій країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!