Головна Новини Суспільство події Коронавірус відступає і паски для малозабезпечених: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус відступає і паски для малозабезпечених: новини, які ви могли пропустити

Смертність від коронавірусу в Італії пішла на спад. Лікарі сподіваються, що позитивна тенденція збережеться і надалі.

13 квітня 2020, 07:47 comments3350
Поділіться публікацією:
Коронавірус відступає і паски для малозабезпечених: новини, які ви могли пропустити

Коронавірус відступає

Коронаврус трохи послабив свою хватку в Італії. У країні стали фіксувати менше померлих від хвороби. За минулу добу таких було 431, що, незважаючи на значні масштаби, все ж є найнижчим показником майже за місяць. В останній раз приблизно така ж кількість загиблих, а саме 427, була 19 березня. Про це йдеться на порталі Worldometer, де збирають статистику летальних випадків в режимі реального часу. Антирекорд смертності в Італії був 27 березня, коли коронавірус забрав життя 919 пацієнтів. Місцеві лікарі сподіваються, що пік уже позаду. Однак, карантин в країні поки що не послаблюють, навпаки, його до великодніх свят посилили ще більше. За кількістю інфікованих Італія третя країна в світі після США та Іспанії.


Розшифровка самописців "МАУ" відкладається

Через коронавірус з розшифровкою самописців збитого в Ірані лайнера "МАУ" доведеться почекати. Канада і кілька інших країн, чиї громадяни загинули під час аварії, звернулися до влади Тегерана з проханням відкласти розслідування. Пов'язано це, перш за все, з тим, що через карантинны обмеження фахівці з цих країн не можуть прилетіти до Ірану. Відповідну заяву зробили в Раді безпеки на транспорті Канади. Український літак іранські військові збили поблизу Тегерана 8 січня. На борту було 176 пасажирів і членів екіпажу, в тому числі 11 українців. Передавати чорні ящики Україні або якийсь іншій країні Тегеран відмовився. Але попросив прислати фахівців, які допомогли б з розшифровкою.


Смертельний торнадо

Шестеро людей загинули через сильний торнадо в американському штаті Міссісіпі. Про це повідомляє телеканал CNN. Стихія розбушувалася напередодні. Рятувальники ще рахують збитки. У сусідньому з Міссісіпі штаті Луїзіана також зафіксували ряд пошкоджень. Там обійшлося без жертв. Однак торнадо пошкодив близько 300 будинків і споруд. Без електрики залишилися близько тисячі сімей.


Освячення пасок

Паски для малозабезпечених освятили в Києві. Разом це зробили священики Православної церкви України і представники греко-католицької церкви. Загалом освятили 10 тисяч пасок. Їх повезуть тим, хто не може собі купити пасхальне частування самостійно, або не має можливості вийти освятити його. Також священики на вихідних освятили паски, які українцям будуть розвозити представники "Укрпошти". Гроші за доставку там не беруть. А ось за сам паску доведеться заплатити близько 50 гривень.


Раніше "Коментарі" розповідали, яким буде понеділок, 13 квітня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!