Головна Новини Суспільство події До Одеси приплили дельфіни
commentss НОВИНИ Всі новини

До Одеси приплили дельфіни

Дельфіни приплили в Одесу, коли в місцевий порт через коронавірус перестали заходити кораблі

13 квітня 2020, 17:55 comments5145
Поділіться публікацією:








До Одеси приплили дельфіни

Сьогодні жителі Одеси біля причалу морського порту помітили дельфінів. Відео з дельфінами опубліковано на каналі "Одеський Перископчик" в YouTube.

На відео можна побачити трьох дельфінів, які плавали, гралися і полювали за рибою. Незважаючи на те, що на березі були люди, дельфіни продовжували плавати поруч з причалом.

Користувачі соцмереж відзначають, що дельфіни повернулися в Одесу саме в той час, коли не ходять кораблі у зв'язку з пандемією коронавіруса.


Раніше "Коментарі" писали, що в Одеській області розгорівся скандал за участі правоохоронців. Як повідомив місцевий активіст Дем'ян Ганул, правоохоронці влаштували полювання на червонокнижного птаха – беркута, якого називають золотим орлом. Фото з мертвою птицею і людьми в камуфляжі одесит виклав на своїй сторінці в Facebook.

Також ми писали, що вранці 9 квітня в Одесі обвалився житловий будинок — пам'ятник архітектури 19 століття по вул. Канатна, 5. Обвалилися всі три поверхи житлового будинку, де проводили будівельні роботи, і зруйновано дах. Уникнути жертв вдалося лише завдяки щасливому випадку: робітники якраз влаштували перекур, а перехожі відскочили за секунди до масштабного обвалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!