Головна Новини Суспільство події У Запоріжжі від коронавірусу помер директор ринку, який відмовився закриватися на карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі від коронавірусу помер директор ринку, який відмовився закриватися на карантин

Директор ринку в Запоріжжі був госпіталізований тиждень тому

14 квітня 2020, 17:07 comments2292
Поділіться публікацією:
У Запоріжжі від коронавірусу помер директор ринку, який відмовився закриватися на карантин

Сьогодні, 14 квітня, у лікарні в Запоріжжі 65-річний директор одного з місцевих ринків помер від коронавіруса Covid-19. Про це повідомили у виданні Укрінформ з посиланням на власні джерела.

За інформацією видання, чоловік був у важкому стані і вночі помер. Голова Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Туринок повідомляв про госпіталізацію директора ринку на брифінгу 7 квітня — ще тиждень тому.

Тоді очільник області розповів, що чоловіка доставили в обласну інфекційну лікарню, де підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Також Туринок додав, що директор одного з місцевих ринків — єдиний пацієнт в Запорізькій області, якому знадобилася допомога апарату штучної вентиляції легенів.

Медики розповіли виданню, що перші симптоми у пацієнта проявилися ще 19 березня, а самолікування не допомогло. Коронавірус у нього підтвердився

Як повідомляв портал "Коментарі", в усьому світі зареєстровано понад 120 тисяч смертей від коронавіруса і майже 2 мільйони хворих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!