Головна Новини Суспільство події Влада Києва розробляє програму виходу з карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Києва розробляє програму виходу з карантину

Кличко сказав, що ситуація з карантином повністю залежить від результатів Великодніх свят

15 квітня 2020, 00:30 comments1995
Поділіться публікацією:
Влада Києва розробляє програму виходу з карантину

Влада Києва розробляють спеціальну програму поступового виходу столиці з режиму строгих обмежень — карантину. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації на офіційному сайті з посиланням на заяву мера столиці Віталія Кличко в ефірі телеканалу Україна-24.

За словами Кличка, ситуація із завершенням карантину і зняття обмежувальних заходів у Києві повністю залежить від того, як українці проведуть Великдень і скільки хворих зафіксують після свят.

"Наше головне завдання — не допустити спалаху захворювання. І ми робимо все можливе, щоб зупинити поширення вірусу", — заявив голова КМДА.

Також Кличко додав, що столична влада будуть розглядати питання про ослаблення карантину, якщо через тиждень після Великодня кількість хворих буде знижуватися. Але в разі зростання числа хворих коронавірусом в Україні обмеження можуть навіть посилити.

За словами мера столиці, він спілкувався з епідеміологами по всьому світу, але навіть вони не змогли дати прогнозів про піку захворюваності в Києві зокрема і в Україні в цілому. Найголовніше, як сказав Кличко, дотримуватися введених правил, щоб пік пандемії в нашій країні пішов без колапсу медичної системи.

Як повідомляв портал "Коментарі", майже 30 українських банків будуть проводити реструктуризацію кредитів українців і оголошувати кредитні канікули.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!