Головна Новини Суспільство події Вихід з карантину: Криклій розповів, коли відновлять роботу громадського транспорту
commentss НОВИНИ Всі новини

Вихід з карантину: Криклій розповів, коли відновлять роботу громадського транспорту

Терміни повного відновлення роботи громадського транспорту в Україні залежать від того, як буде розвиватися епідеміологічна ситуація в країні.

15 квітня 2020, 08:21 comments3290
Поділіться публікацією:
Вихід з карантину: Криклій розповів, коли відновлять роботу громадського транспорту

Роботу громадського транспорту в Україні в рамках виходу з карантину відновлять не раніше, ніж у травні. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі одного з українських телеканалів.

Відновлення руху в травні — це найоптимістичніший прогноз. Все буде залежати від того, скільки хворих на коронавірус буде в Україні і на скільки активно він буде поширюватися. Поки, каже Криклій, більш реалістичним залишається сценарій, коли громадський транспорт в повному обсязі запрацює тільки в червні, а можливо навіть в липні. При цьому весь транспорт не запустять одночасно. Виходити з карантину країна буде поступово.

"Як тільки ми побачимо позитивну динаміку, хворих стане менше, як і летальних випадків, ми зможемо поступово знімати обмеження", — сказав міністр.

Це стосується абсолютно всіх видів транспорту — починаючи від маршруток, закінчуючи метрополітеном.

"Усе буде залежати від кожного з нас. Від того, чи адекватно ми дотримуємось обмеженнь, самоізоляції, наприклад, чи носимо маски, чи їздимо на шашлики", — підсумував Владислав Криклій.

Карантин в Україні, нагадаємо, ввели 11 березня. Відразу після цього українські міста почали переходити на спеціальний режим руху міського транспорту. Майже скрізь право проїзду залишили лише працівникам підприємств, що забезпечують життєздатність міста.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що на Львівщині рятувальник під час скандалу в автобусі відкусив частину пальця пасажирці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!