Головна Новини Суспільство події Авіакатастрофі «МАУ» 100 днів: у МЗС зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакатастрофі «МАУ» 100 днів: у МЗС зробили заяву

Держави-учасниці Міжнародної групи з координації допомоги жертвам катастрофи рейсу МАУ PS752 опублікували спільну заяву

16 квітня 2020, 12:12 comments1613
Поділіться публікацією:
Авіакатастрофі «МАУ» 100 днів: у МЗС зробили заяву

Сьогодні виповнюється 100 днів з моменту трагедії рейсу PS752 "Міжнародних авіаліній України" в Ірані, повідомляє прес-служба Міністерства іноземних справ України.

Так, 8 січня лайнер був збитий ракетами в Тегерані, внаслідок чого загинули 176 людей. Держави-учасниці Міжнародної групи з координації допомоги жертвам катастрофи рейсу МАУ PS752 (Україна, Канада, Швеція, Афганістан та Сполучене Королівство) зробили спільну заяву щодо розслідування трагедії. Так, члени координаційної групи запевнили родини та близьких жертв, що група міністрів продовжує спільно працювати.

"Відстоюючи повну відповідальність, прозорість, справедливість і компенсації, а також повне, незалежне і прозоре розслідування, аби допомогти родинам та близьким подолати горе, яке вони надалі переживають", — йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що іранський депутат схвалив рішення збити літак МАУ. Так, член комісії з питань юстиції парламенту та депутат Ірану Хассан Норузі назвав рішення іранських військових збити ракетами український літак "правильним". Він заявив, що причетних і винних не заарештували і не покарали, незважаючи на заяви офіційних осіб Ірану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!