Головна Новини Суспільство події «Маленькі руки вимиті великим поганим хлопцем»: PornHub запустив сайт з відео, на яких порнозірки миють руки
commentss НОВИНИ Всі новини

«Маленькі руки вимиті великим поганим хлопцем»: PornHub запустив сайт з відео, на яких порнозірки миють руки

PornHub запустив сайт Scrubhub з такими ж гарячими категоріями і заголовками відеороликів, але доступним усім відео

16 квітня 2020, 13:28 comments3363
Поділіться публікацією:
«Маленькі руки вимиті великим поганим хлопцем»: PornHub запустив сайт з відео, на яких порнозірки миють руки

PornHub вирішив незвичайним способом закликати людей мити руки під час пандемії коронавірусу. Так, компанія запустила пародійний сайт Scrubhub, на якому розміщені відеоролики з пікантними назвами, правда, у всіх них люди тільки миють руки.

Назви категорій і відео відповідають гарячій тематиці сайту. Приміром, "Маленькі руки вимиті великим поганим хлопцем", "Особливий карантин! Подивіться, що робить Аса Акіра, перш, ніж розгарячиться на кухні", "Блондинка-лесбіянка миє руки, як гарна дівчина". У проекті беруть участь порнозірки і популярні артисти, такі як Аса Акіра, Анджела Уайт, Остін Вульф, Аріана Гранде. Також двічі на день сайт буде влаштовувати прямі включення з музикантами, коміками і порноакторами.

Крім того, на сайті можна зробити благодійний внесок. Гроші підуть до благодійних організацій, які допомагають людям під час пандемії коронавірусу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Pornhub відкрив доступ до відео преміум-класу для всіх країн. Так, Pornhub закликав дотримуватися режим самоізоляції через коронавірусну пандемію, надавши преміум-доступ до "полунички" всім бажаючим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!