Головна Новини Суспільство події Медведчук і Марченко роздали великодні набори малозабезпеченим та самотнім українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук і Марченко роздали великодні набори малозабезпеченим та самотнім українцям

Голова політради партії "Опозиційна платформа - За життя" разом з дружиною придбали і роздали малозабезпеченим сім'ям і самотнім пенсіонерам десять тисяч пасхальних продуктових наборів

17 квітня 2020, 14:01 comments2211
Поділіться публікацією:
Медведчук і Марченко роздали великодні набори малозабезпеченим та самотнім українцям

Віктор Медведчук і Оксана Марченко напередодні свята роздали малозабезпеченим та одиноким українцям пасхальні набори. За власні кошти таких придбали і зібрали 10 тисяч штук, загальною вагою більше ста тонн.

В першу чергу продукти до великоднього столу відправили тим, хто зараз через карантин не може придбати їх самостійно.

"Не можу ходити, ноги відмовляють... В магазин не підеш, а так закінчилося то одне, то це... А це така допомога!", — подякувала подружжю пенсіонерка Надія Галицька із села Новосілки.

У кожному з наборів, що Віктор Медведчук і Оксана Марченко передали в різні куточки країни, базовий набір з великоднього кошика, а також продукти першої необхідності: цукор, олія, гречка. Крім них, кожному подарували паску, попередньо освячену.

"Був складений пакет просто як по-домашньому, по-сімейному, як родичам", — каже пенсіонерка Марина Тесанюк, яка також отримала продуктовий набір.

Оксана Марченко вважає, що в даній ситуації всі українці повинні допомагати і підтримувати одне одного: "Ми ніколи не будемо колишніми, це час зробити нас іншими, а ось якими — кожен вирішує сам. Наша сім'я обирає добро".

Розвозити пакети з продуктами до Великодня подружжю допомагають волонтери молодіжного крила "Опозиційної платформи — За життя". Благодійну допомогу відправили в селища і міста Київської, Луганської, Донецької, Закарпатської, Херсонської, Миколаївської та інших областей. Продуктові набори отримають малозабезпечені сім'ї, пенсіонери та люди з інвалідністю.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що відбувається з цінами напередодні Великодня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!