Головна Новини Суспільство події Терористи "ЛНР" перейменували Луганськ
commentss НОВИНИ Всі новини

Терористи "ЛНР" перейменували Луганськ

Бойовики вирішили іменувати Луганськ двома назвами

17 квітня 2020, 14:25 comments4447
Поділіться публікацією:
Терористи "ЛНР" перейменували Луганськ

Так званий глава "ЛНР" Леонід Пасічник підписав "указ", перейменувавши місто Луганськ у Ворошиловград. Про це у Facebook повідомив український журналіст Андрій Діхтяренко.

Цікаво, що бойовики вирішили іменувати місто двома назвами. У Ворошиловград місто буде "перетворюватися" в дати, пов'язані з Другою світовою війною. Виходячи з "документа", під новою назвою місто буде в День Перемоги 9 травня, в день початку війни — 22 червня, а також 14 лютого, коли Луганськ звільнили від фашистів.

Нагадаємо, 16 квітня відбувся обмін полоненими – Україна повернула 20 громадян, які перебували в'язницях на окупованих територіях. Український гарант Володимир Зеленський заявив, що для нього це особливо радісний день, тому що додому повернуться з російського полону громадяни нашої країни, незалежно від їх статусу і професії. Також президент додав, що вже звільнені більшість українців, які перебували на території тимчасово-окупованих Луганської та Донецької областей, а зараз проводиться робота по звільненню громадян саме з частини Луганського регіону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!