Головна Новини Суспільство події Медведчук і Марченко вручили нужденним по всій країні святкові набори до Великодня
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук і Марченко вручили нужденним по всій країні святкові набори до Великодня

Подружжя Оксана Марченко і Віктор Медведчук закупили понад 10 тис. продуктових наборів, які передали до Великодня жителям різних регіонів України

17 квітня 2020, 16:00 comments2359
Поділіться публікацією:
Медведчук і Марченко вручили нужденним по всій країні святкові набори до Великодня

До Великодня, одного з найважливіших свят християнського світу, Оксана Марченко і Віктор Медведчук за власні кошти закупили понад 10 тис. святкових наборів. Подарунки роз'їхалися по всій Україні.

Сьогодні набори до великоднього столу отримали всі нужденні на сході країни. У благодійний пакет входять соняшникова олія, макарони, м'ясні консерви, згущене молоко, гречка, цукор, горошок, сіль, рис, чай. Так, в Луганську область продуктові набори доставили народні депутати від "Опозиційної платформи за Життя". З вдячністю прийняв святковий набір пенсіонер Іван Григорович, який живе один і не має достатньо коштів, щоб придбати необхідні продукти до Великодня. У свою чергу, Валентина, яка має інвалідність через зір, висловила вдячність в інтерв'ю телеканалу "112 Україна": "в місті 43 інваліда із зору, всі отримали пасхальні набори в подарунок і тепер продуктів вистачить на всі свята".

Не залишилися без подарунків і жителі Донецької області. Там привітання від благодійників отримали діти та працівники дитячого будинку "Антошка" міста Краматорська. Вихованці та співробітники висловили величезну подяку Віктору Медведчуку й Оксані Марченко, які допомагають і підтримують нужденних.

Крім того, ветеранам Миколаєва великодні подарунки доставили прямо додому. До набору входить базовий кошик разом зі святою паскою. Ця допомога дасть можливість два тижні не виходити з дому в умовах карантину, що вкрай важливо для людей похилого віку.

Зазначимо, що подружжя Медведчук і Марченко з самого початку карантину активно допомагають нужденним громадянам. Оксана Марченко впевнена, що кожен має можливість допомогти ближнім.

"Зараз йде Страсний тиждень, коли православні згадують останні дні життя Христа. Цього тижня добрі справи особливо цінні – вони перемагають зло і роблять нас кращими. Ми ніколи не будемо такими ж, як були, цей час зробить нас іншими, а ось якими – кожен вирішує сам. Наша сім'я обирає добро", — заявила вона.

Раніше "Коментарі" повідомляли, де і коли українцям дивитися святкові богослужіння на Великдень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!