Головна Новини Суспільство події "ГРВІ вже закінчилися": Лукашенко розпорядився відновити навчання у Білорусі в пік пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

"ГРВІ вже закінчилися": Лукашенко розпорядився відновити навчання у Білорусі в пік пандемії

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що у його країни - свій власний шлях боротьби з коронавірусом

17 квітня 2020, 16:20 comments3576
Поділіться публікацією:
"ГРВІ вже закінчилися": Лукашенко розпорядився відновити навчання у Білорусі в пік пандемії

Незважаючи на те, що в Білорусі офіційно підтвердили майже 5 тисяч випадків коронавірусу, президент Олександр Лукашенко розпорядився відновити навчальний процес уже на наступному тижні. Про це пише агентство "Белта".

За словами Лукашенка, наступний тиждень піде на "повільне втягування дітей до кінця тижня після Великодня в освітній процес".

"Треба акуратно дивитися за людьми, треба починати вчитися. Але повільно, спокійно. В селі немає проблем (ну і треба ж розуміти, що ми діток годуємо і всі на посівній, куди подіти дітей). І проблем там немає. ГРВІ вже закінчилися", — каже Лукашенко.

За його словами, у Білорусі — свій власний шлях боротьби з вірусом: зараз "з'явився промінчик надії", що коронавірусу в майбутньому не буде.

"Не тим шляхом пішли, бачите (про критику Білорусі іншими державами, — ред.). Щоб йти шляхом Білорусі, треба мати систему. А систему, навіть у пострадянських республіках, крім нас, зруйнували геть. Інфекційні лікарні знищили, фахівці роз'їхалися, мікробіологів, вірусологів, епідеміологів ніхто не готував. Тепер пожинають плоди. І в нас каміння кидають", — нарікає політик.

Нагадаємо, в Росії у 49 кадетів і викладачів петербурзького Нахімовського військово-морського училища виявили COVID-19. Деякі з них були в Москві і брали участь у репетиції параду до Дня перемоги на Красній площі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!