Головна Новини Суспільство події Єпископ просить пробачення: в Києво-Печерській лаврі - масове зараження студентів COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Єпископ просить пробачення: в Києво-Печерській лаврі - масове зараження студентів COVID-19

Ректор Київської духовної академії, яка знаходиться на території Києво-Печерської лаври, Сильвестр (Стойчев) переживає, що міг стати мимовільним джерелом зараження коронавірусом

17 квітня 2020, 16:40 comments3820
Поділіться публікацією:
Єпископ просить пробачення: в Києво-Печерській лаврі - масове зараження студентів COVID-19

У Київській духовній академії, що знаходиться на території Києво-Печерської лаври, коронавірусом заразилися ректор та 16 студентів. Про це у Facebook повідомив сам ректор — єпископ УПЦ Московського патріархату Сильвестр (Стойчев).

За словами священнослужителя, здати тест він разом з викладачами і студентами вирішив після того, як у лаврі підтвердили коронавірус у сотні людей. ПЛР-тест у нього виявився позитивним, однак ні ректор, ні інші інфіковані на здоров'я не скаржилися: не було ні температури, ні кашлю, ні інших симптомів.


"Після оголошення в Академії карантину я намагався дотримуватися всіх правил. Однак міг стати мимовільним джерелом зараження інших людей. І саме про це зараз переживаю. Тому хочу попросити вибачення у всіх, для кого я міг стати джерелом зараження", – пише Сильвестр.

Всього ж в духовній академії підтвердили коронавірус у 19 осіб.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Росії у 49 кадетів і викладачів петербурзького Нахімовського військово-морського училища виявили COVID-19. Деякі з них були в Москві і брали участь у репетиції параду до Дня перемоги на Красній площі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!