Головна Новини Суспільство події Повна ізоляція: з Почаєва не будуть випускати людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Повна ізоляція: з Почаєва не будуть випускати людей

Почаїв закривають на в'їзд і виїзд. Проїхати зможе тільки спецтранспорт за спеціальними перепустками

21 квітня 2020, 08:15 comments4731
Поділіться публікацією:
Повна ізоляція: з Почаєва не будуть випускати людей

Почаїв на Тернопільщині відправляють в повну ізоляцію. Місто закривають на в'їзд і виїзд і вже з 10 ранку вівторка, 21 квітня, звідти перестануть випускати людей.

Відповідне рішення прийняла міська влада після того, як кількість хворих різко збільшилася. У містечку, де проживає близько 10 тисяч осіб, лише за минулу добу зафіксували 13 випадків зараження коронавірусом. У Кременцком районі, де Почаїв знаходиться, загальна кількість хворих досягла майже півсотні.

Починаючи з 10 ранку вівторка на всіх в'їздах у місто будуть стояти патрулі. Потрапити в Почаїв зможе лише спецтранспорт, якщо у водія буде спеціальний дозвіл. Громадян на приватних автомобілях пропускати не будуть, навіть якщо це жителі самого Почаєва. Також нікого не будуть випускати з міста, не залежно від того, куди людина прямує.

"Якщо не вдома — треба повернутися, якщо були в гостях — потрібно встигнути виїхати до зазначеного часу", — повідомив раніше представник Кременецької районної адміністрації Вячеслав Онишкевич. Він вважає, що ситуація в Почаєві зараз критична.

Масла у вогонь додав і той факт, що священики Почаївської лаври на Великдень проігнорували вимоги карантину. На територію монастиря вони пустили натовп людей. Ті не дотримувалися дистанції і багато були без масок. І це при тому, що на той момент у Почаївській лаврі вже були підтверджені випадки коронавірусу. Поліція за цим фактом розпочала кримінальне провадження.

Про те, що в Почаївській лаврі лікарі підозрюють спалах коронавірусу, "Коментарі" писали раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!