Головна Новини Суспільство події Криклій розповів, на коли можна планувати польоти за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Криклій розповів, на коли можна планувати польоти за кордон

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій розповів, який транспорт може відновити роботу першим і коли можуть відновити авіасполучення

22 квітня 2020, 09:10 comments7946
Поділіться публікацією:
Криклій розповів, на коли можна планувати польоти за кордон

Багато українців задаються питаннями: коли нарешті знімуть карантинні обмеження і чи можна планувати літню відпустку. Міністр інфраструктури Владислав Криклій радить планувати відпочинок не раніше другої половини літа і готуватися до нових правил для пасажирів, пише BBC News.

За словами Криклія, ще довгий час в Україні не будуть пускати пасажирів у метро, автобуси, трамваї, тролейбуси, міжміські автобуси і поїзди без захисних масок. Збережуться і обмеження щодо кількості людей у громадському транспорті. Міністр каже, що першими почнуть курсувати приміські електрички, щоб доставляти людей у місто. Криклій також передбачає, що доведеться говорити з роботодавцями, щоб люди виходили на роботу в різний час і в різний поверталися.

Що ж стосується авіасполучення, його відновлення буде залежати від ряду факторів. Зокрема, як швидко інші країни впораються з пандемією, коли відкриють авіасполучення і куди саме будуть літати.

"Реалістично планувати відпочинок на другу половину літа. Але це якщо всі будуть дотримуватися правил безпеки, не будуть ризикувати собою і близькими. І якщо ми побачимо, що статистика поліпшується, тобто крива захворювань не росте", — говорить міністр.
Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні уряду піднімуть питання продовження карантину в Україні. Найімовірніше, вимушені обмеження продовжать до 12 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!