Головна Новини Суспільство події "Громадський транспорт в Україні почне запускатися з середини травня", - Криклій
commentss НОВИНИ Всі новини

"Громадський транспорт в Україні почне запускатися з середини травня", - Криклій

Міністр інфраструктури Владислав Криклій поки не має офіційних даних про відновлення роботи громадського транспорту, зате зробив прогнози

23 квітня 2020, 15:59 comments2583
Поділіться публікацією:
"Громадський транспорт в Україні почне запускатися з середини травня", - Криклій

Глава міністерства інфраструктури Владислав Криклій заявив, що робота внутрішнього громадського транспорту в Україні може відновитися вже в другій половині травня. Про це повідомляє видання "Новий час", посилаючись на інтерв'ю Криклія в радіоефірі..

За словами Криклія, в першу чергу буде відновлено пасажирське внутрішнє сполучення між містами і населеними пунктами. А внутрішнє авіаційне сполучення, за його прогнозом, може запрацювати вже в червні.

Також міністр зазначив, що відновлення роботи громадського транспорту залежить від епідеміологічної ситуації в Україні, тому це лише його персональні прогнози, офіційні перспективи запуску транспорту поки відсутні.

Крім того Владислав Криклій зазначив, що міжнародне авіасполучення буде відновлено тільки після відкриття кордонів іншими країнами, після повної стабілізації щодо пандемії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко подав в суд вже вдруге у зв'язку з введенням національної карантину.

На суб'єктивну думку політика, Кабмін незаконно порушив конституційні права українських громадян, паралізувавши головну транспортну артерію міста.

"Тисячі людей, які забезпечують життєдіяльність мільйонних міст, серед яких медичний персонал, вже більше місяця не можуть дістатися на роботу в лікарні. Нагадаю, що їх робота — рятувати людські життя", — зазначає політик у своєму повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!