Головна Новини Суспільство події День газованої води і Жана-Поля Готьє: які свята відзначають 24 квітня
commentss НОВИНИ Всі новини

День газованої води і Жана-Поля Готьє: які свята відзначають 24 квітня

У цю п'ятницю, 24 квітня, святкують Міжнародний день солідарності молоді, а у мусульман починається священний місяць Рамадан

24 квітня 2020, 07:05 comments2447
Поділіться публікацією:
День газованої води і Жана-Поля Готьє: які свята відзначають 24 квітня

Сьогоднішній день багатий на свята у сфері охорони здоров'я. Так, 24 квітня — Всесвітній день захисту лабораторних тварин, на допомогу яким ООН вперше виступила в 1979 році. Крім того, у другій половині цього місяця стартує Всесвітній тиждень імунізації, що, безсумнівно, допомагає вберегти людство від інфекційних захворювань.

У цю п'ятницю також відзначають Міжнародний день солідарності молоді, а у мусульман починається священний місяць Рамадан і великий піст.

Цікаво, що 24 квітня 1833 року в США хімік Джозеф Прістлі запатентував газовану воду, а в 1962-му також в Америці пройшла перша в світі передача телевізійного сигналу між містами через супутник.

Серед великих людей, які народилися 24 квітня, — англійський письменник Даніель Дефо, засновник косметичної імперії Есте Лаудер, акторки Барбра Стрейзанд і Ширлі Маклейн, а також дизайнер Жан-Поль Готьє.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що британські вчені виявили на дні Середземного моря, між Кіпром і Ліваном, неймовірну знахідку — кораблі XVII століття з скарбами. 12 кораблів затонули приблизно у 1630 році і були заповнені цінними артефактами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!