Головна Новини Суспільство події Підпал монастиря в Одесі і МВФ кличуть у парламент: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Підпал монастиря в Одесі і МВФ кличуть у парламент: новини, які ви могли пропустити

Свято-Успенський монастир в Одесі підпалили відразу в трьох місцях

24 квітня 2020, 07:59 comments2927
Поділіться публікацією:
Підпал монастиря в Одесі і МВФ кличуть у парламент: новини, які ви могли пропустити

Підпал монастиря в Одесі

Свято-Успенський монастир горів вночі в Одесі. Вогонь спалахнув одразу у трьох місцях і майже одночасно, повідомили на офіційній сторінці Одеськой єпархії у Facebook. Це спровокувало масштабну пожежу і великі руйнування. Вогонь знищив більш ніж півтори тисячі квадратних метрів. Це, насамперед, будівлі на території храму. Свідки чули спочатку якийсь вибух, потім все охопило вогнем, а з місця події втік невідомий чоловік. Ніхто під час пожежі не загинув. Постраждав архімандрит Володимир. Він допомагав гасити пожежу і впав з паркану, зламавши ногу. До ранку пожежу вдалося локалізувати.


МВФ запросили в паралмент

Обговорювати так званий "антиколомойський закон" фінансовий комітет Верховної Ради побажав разом з представниками МВФ. Їх запросив на засідання глава комітету Данило Гетьманцев, йдеться на сайті парламенту. В Фонд надіслали відповідний лист. Нагадаємо, саме МВФ вимагає, щоб Україна прийняла новий закон про банки, інакше загрожують не дати нового траншу. Зокрема, цей документ забороняє повертати банки, які стали банкрутами або опинилися на грані банкрутства, колишнім власникам. Наприклад, ПриватБанк — Ігорю Коломойському. У першому читанні законопроект проголосували. Однак до другого депутати подали рекордну кількість поправок — більше 16 тисяч.


Коронавірус на військових кораблях

Спалахи коронавірусу в США фіксують на військових кораблях. Епідемія охопила вже 26 суден ВМС. Всього на озброєнні їх 297, пише CNN. Всі кораблі, де у моряків був виявлений Covid-19, зараз стоять на морських базах. Крім цих 26 кораблів, де екіпаж ще хворіє, були ще 14, де також підтвердили випадки інфікування. Однак там військові вже повністю одужали. При цьому командування ВМС не розголошує ні назва кораблів, ні точну кількість хворих. США нагадаємо зараз найбільш уражена коронавірусом країна в світі. Тільки за останню добу там підтвердили 25 тисяч нових випадків інфікування.


Антикоронавірусна творчість

The Rolling Stones нагадали про себе за допомогою пісні про коронавірус. Це перший сингл культової британської рок-групи за останні 8 років. Про це музиканти повідомили на своїй офіційній сторінці. Пісню назвали Living in a Ghost Town, а написали її, перебуваючи на самоізоляції. При чому створювати трек довелося не тільки в різних студіях одночасно, але і на різних континентах. Частково його писали в Лондоні, частково — в Лос-Анджелесі. Разом з піснею The Rolling Stones презентували новий кліп, для якого використали кадри спорожнілих міст зі всього світу.


Також читайте, які свята відзначають у світі 24 квітня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!