Головна Новини Суспільство події У Кабміні розповіли, як зміниться життя українців після послаблення карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні розповіли, як зміниться життя українців після послаблення карантину

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що українцям доведеться і далі звикати до дистанції і життя в онлайн-режимі

25 квітня 2020, 11:06 comments4211
Поділіться публікацією:
У Кабміні розповіли, як зміниться життя українців після послаблення карантину

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що після того, як умови карантину в нашій країні послабят, жителям країни доведеться звикати жити по новими правилами. Про це глава уряду написав на своїй сторінці в Facebook.

Глава уряду акцентує увагу на тому, що скасування карантину не буде означати, що загроза минула. Жителям нашої країни, як і всього світу, доведеться звикати жити в нових реаліях.

Зокрема, людям необхідно буде і далі продовжувати уникати великих скупчень людей, а також дотримуватися безпечної дистанції 1,5 м між іншому в громадських місцях.

Крім того, відтепер дезінфекція повинна стати звичкою для кожного з нас: дезінфікувати поверхні в приміщеннях, де часто бувають різні люди, а також дезінфікуючі кошти повинні бути на видному місці в громадських місцях. Також людям доведеться продовжувати користуватися захисними масками.

Важливий момент, який виділив прем'єр, полягає в тому, що звичним явищем повинні стати онлайн-покупки, безконтактні платежі та безконтактна доставка.

Раніше "Коментарі" писали про те, що станом на 9:00 25 квітня нашій країні через коронавірус вже померла 201 людина. У той же час 782 людини одужали. Згідно з даними Центру громадського здоров'я в Україні офіційно зареєстровано 8125 випадків інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19. За останню добу підтвердилися ще 478 випадків зараження інфекцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!