Головна Новини Суспільство події Українцям заборонили відвідувати кладовища у поминальні дні
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям заборонили відвідувати кладовища у поминальні дні

Поліцейські будуть проводити роз'яснювальну роботу стосовно необхідності дотримання карантинних обмежень

25 квітня 2020, 13:02 comments2923
Поділіться публікацією:
Українцям заборонили відвідувати кладовища у поминальні дні

Українцям заборонили відвідувати кладовища в період поминальних післяпасхальних днів, крім випадків здійснення поховань. Таке рішення прийняла державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 21 квітня 2020 року, повідомляється на сайті Національної поліції.

Відзначається, що головам обласних і Київської міської державної адміністрації за участю органів місцевого самоврядування рекомендують закрити для відвідування кладовища. Обмеження не стосуються випадків поховання, але людям також необхідно дотримуватися протиепідемічних правил.

Контролювати дотримання карантинних обмежень в Україні будуть поліцейські спільно з представниками національної гвардії. У повідомленні зазначено, що поряд із кладовищами у найближчі дні чергуватимуть посилені патрулі. Правоохоронці будуть проводити роз'яснювальну роботу, щоб донести до жителів країни необхідність дотримання всіх карантинних обмежень, адже ці заходи спрямовані на збереження здоров'я і життя людей.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що столична влада в рамках карантинних заходів і протидії розповсюдження COVID-19 прийняла рішення про закриття кладовищ Києва для відвідувань на час поминальних днів. Саме ж поминання перенесли на літо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!