Головна Новини Суспільство події 27 квітня в календарі: яке сьогодні свято і що обіцяє Місяць
commentss НОВИНИ Всі новини

27 квітня в календарі: яке сьогодні свято і що обіцяє Місяць

27 квітня є одним з доленосних днів місячного календаря і багатий на свята

27 квітня 2020, 07:15 comments3061
Поділіться публікацією:
27 квітня в календарі: яке сьогодні свято і що обіцяє Місяць

27 квітня в Нідерландах святкують День короля, в Словенії — День опору окупації, а у Фінляндії відзначають Національний день ветеранів. І хоч в Україні сьогодні гучних свят немає, багато хто задається питанням про те, яким же був день 27 квітня в історії.

Так, у 1908 році фігурне катання вперше включили в програму Олімпійських ігор як вид спорту, а в 1965-му в США запатентували підгузки "Памперс".

Серед видатних людей, народжених 27 квітня, — американський художник і винахідник Семюел Морзе (1791 рік), радянський актор Євген Моргунов (1927 рік), а також "дитячий доктор світу" і громадський діяч Леонід Рошаль (1933). А іменинники цього дня — Олександр, Антон, Валентин, Іван, Лазар, Мартин (Мартін) і Фома.

Цікаво, що сьогоднішній ранок — п'ята місячна доба. Згідно з місячним календарем, 27 квітня є одним з доленосних днів місяця. Він хороший для здійснення важливих планів, однак лише в тому разі, якщо людина налаштована на успіх. Крім того, п'ятий день Місяця підходить для кардинальних змін у багатьох сферах за рахунок поліпшення та зміцнення вже наявних досягнень.

Раніше ми повідомляли, що сьогоднішній день в Україні буде сонячним, за винятком лише східних регіонів: Донецька, Луганська та Харкова. Як розповіли в гідрометцентрі, стовпчики термометрів показуватимуть від 11 до 18 градусів тепла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!