Головна Новини Суспільство події Україна відновлює спецрейси з-за кордону
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна відновлює спецрейси з-за кордону

Повернувшись в Україну спецрейсом, українці зобов'язані будуть пройти обсервацію протягом двох тижнів

27 квітня 2020, 08:12 comments3630
Поділіться публікацією:
Україна відновлює спецрейси з-за кордону

Україна відновлює спеціальні рейси, щоб евакуювати з-за кордону українців. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій, пише Урядовий портал.

Літаки за українцями відправлять відразу в кілька країн. Вже завтра, 28 квітня, в українському аеропорту повинен приземлитися літак зі Швеції. Він повинен вилетіти о 9 ранку зі Стокгольма. Здійснюватиме рейс авіакомпанія SkyUp. Інших додаткових рейсів зі Швеції поки що не передбачено, попередили в Мінінфраструктури.

Також евакуювати наших громадян збираються з Канади, Італії, Чехії, США, Фінляндії, Франції, Вірменії, Болгарії, Кіпру, Ізраїлю, Нідерландів, Німеччини, Португалії, Швейцарії, ОАЕ, Норвегії, Іспанії, Саудівської Аравії, Таїланду і Балі.

Не має значення, звідки саме прилетять українці — всі вони по прильоту опиняться в рівних умовах.

"Вони можуть повернутися тільки, якщо буде дотримана умова обов'язкової обсервації протягом двох тижнів. Це можуть бути спеціалізовані установи. Або ж громадяни можуть піти в самоізоляцію вдома. У такому випадку їх будуть контролювати з допомогою програми "Дій вдома", — сказав Криклій.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що більше сотні українських туристів не могли повернутися додому з Домінікани і вимагали надіслати за ними президентський борт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!