Головна Новини Суспільство події Де українці проведуть травневі свята - результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Де українці проведуть травневі свята - результати опитування

Близько 1% українців готові вирушити у подорож на травневі свята

28 квітня 2020, 12:37 comments2147
Поділіться публікацією:
Де українці проведуть травневі свята - результати опитування

Українці розповіли, де проведуть травневі свята, які в цьому році збігаються з карантином. За результатами опитування, яке провела соціологічна група "Рейтинг", більшість українців планує залишитися вдома.

У домашньому режимі відзначати травневі свята будуть більше половини українців, а саме три чверті. Ніяких особливих планів вони на цей період не будували.

Відправитися в подорож готові близько 1% відсотка українців. Але оскільки кордони закриті, вони готові задовольнятися подорожами всередині країни.

Майже п'ята частина дорослого населення країни збирається зайнятися на вихідних роботами по господарству. Це більше стосується людей старшого віку та жителів сіл. 8 відсотків використають цей час, щоб відвідати рідних і близьких, ще 5 відсотків впевнені, що найкращий спосіб провести травневі свята на карантині — зустрітися з друзями. Серед цих 5 відсотків більшість — це молодь.

Українців група "Рейтинг" опитувала 24 і 25 квітня з допомогою дзвінків на мобільний. Для цього обрали 1200 респондентів по всій Україні, крім окупованих територій.

Раніше, нагадаємо, президент Володимир Зеленський саме травневі свята назвав тим періодом, коли слід чекати піку епідемії коронавірусу.

Також "Коментарі" розповідали, якою буде погода в Україні на травневі свята.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!