Головна Новини Суспільство події Попередження синоптиків: в Україну прийшли тривалі грози
commentss НОВИНИ Всі новини

Попередження синоптиків: в Україну прийшли тривалі грози

В останній день квітня негода у вигляді дощу і грози пошириться на всю територію України і триватиме мінімум по 2 травня включно

29 квітня 2020, 07:00 comments2912
Поділіться публікацією:
Попередження синоптиків: в Україну прийшли тривалі грози

Сьогодні в деяких областях України очікується по-справжньому весняна і сприятлива погода. В інших же плани на день можуть зіпсувати дощ і гроза. Про це інформує Український гідрометцентр.

За інформацією синоптиків, в західній частині країни очікується до +24 градусів. Зокрема, така температура повітря буде у Львові і Чернівцях, на градус нижче — в Ужгороді, Івано-Франківську, Тернополі і Луцьку. Втім, саме у перерахованих вище містах очікуються дощі та грози.

Тим часом без опадів і до 23-х тепла буде у Києві та Чернігові. +19... +21 синоптики пророкують Харкову, Сумам, Полтаві та Миколаєву. Найпрохолодніше 29 квітня буде в Одесі, де стовпчики термометрів коливатимуться від +14-ти до +16-ти градусів.

picture

В останній день квітня практично всю Україну очікують дощ та грози. Власне, така ж погода буде і на початку травня.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в ніч на вівторок, 28 квітня, у Закарпатській області стався землетрус. Згідно з даними Головного центру спецконтролю Державного космічного агентства України, епіцентр підземних поштовхів знаходився на глибині трьох кілометрів в Ужгороді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!