Головна Новини Суспільство події Смертоносна пожежа в Південній Кореї і полум'я біля військового арсеналу в Балаклії: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертоносна пожежа в Південній Кореї і полум'я біля військового арсеналу в Балаклії: новини, які ви могли пропустити

Під час пожежі на будівельному майданчику в Південній Кореї загинуло майже 40 осіб. Ще декілька вважаються зниклими безвісти

30 квітня 2020, 07:54 comments2732
Поділіться публікацією:
Смертоносна пожежа в Південній Кореї і полум'я біля військового арсеналу в Балаклії: новини, які ви могли пропустити

Пожежа в Південній Кореї

Пожежа на складі в Південній Кореї забрала життя 38-ми осіб. Про це повідомляє Aljazeera. Ще, щонайменше, десятеро — травмовані. Вісьмох з них забрали до лікарні у важкому стані. У двох поранення не несуть загрози життю і здоров'ю. Всі жертви та постраждалі — будівельники. Полум'я спалахнуло у приміщенні, де проводилися будівельні роботи. Найімовірніше, воно почало поширюватися з підземного рівня, де перед цим вибухнула легкозаймиста речовина. Її будівельники використовували, коли встановлювали вантажний ліфт. Вогонь пожежники не могли загасити протягом кількох годин. За їхніми даними, близько 30 осіб змогли врятуватися самостійно, ще 4 зараз вважаються зниклими безвісти.


Пожежа біля військового арсеналу

Пожежа виникла недалеко від військового арсеналу в Балаклії. Напередодні вдень там почала горіти суха трава та сухостій. Про це повідомляє "Суспільне", посилаючись на дані керівника прес-служби ДСНС в області. Горіти почало на окружній дорозі, на виїзді з міста. Потім вогонь перекинувся на сміття, охопив територію близько 350 квадратних метрів. Але до складів з боєприпасами пожежа не пішла. Рятувальники зупинили його поширення як раз вчасно. Загрози нових вибухів немає, запевняють в ДСНС.


Схрон військової техніки

Арсенал військової техніки, вибухівки та боєприпасів знайшли правоохоронці на Сході України. Схрон був облаштований у колишньому дитячому таборі та приміщенні колишнього міського клубу, повідомили в прес-службі Офісу Генпрокурора. Там зберігали, зокрема, бронетранспортер, гармати, міномети, гранатомети, автомати, ракетні комплекси і т. д. Крім них, ще близько сотні тонн боєприпасів. Усе це вилучили та передали на зберігання на склади Операції об'єднаних сил. Встановлюють, кому зброя належить. Глава Української добровольчої армії Дмитро Ярош виданню Цензор.Нет розповів, що раніше арсенал належав УДА, а зараз якраз йде процес передачі його на баланс ВСУ.


Фальсифікат антисептика

Правоохоронці знайшли під Києвом цех з виготовлення фальсифікованого антисептика. Кілька людей орендували склад, де розгорнули своє виробництво. Всього було зроблено близько 13 тонн фальсифікату, повідомили в Офісі Генерального прокурора. До речі, спирт для виготовлення речовини також був куплений незаконно на чорному ринку. Продавати антисептики виробники збиралися на території України. Вони підготували все необхідне для реалізації: антисептик, пластикові пляшки, етикетки для маркування. Зараз правоохоронці встановлюють всіх, хто міг був причетний до тіньового бізнесу.


Читайте також, яким буде четвер, 30 квітня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!