Прогноз погоди на 2 травня: в яких регіонах сьогодні пройдуть дощі

Синоптики розповіли, де сьогодні буде найтепліше

Сьогодні, 2 травня, вночі у західних і вдень в більшості північних, центральних і Одеській областях пройдуть короткочасні дощі, місцями грози. На решті території України без опадів. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Температура повітря прогріється до 19-24 градусів тепла. Вночі синоптики прогнозують 7-12 градусів тепла. У східних та Дніпропетровській областях до 27 градусів, у західних областях очікується 15-20 градусів тепла.

Найбільш тепла погода сьогодні очікується у Донецькій і Луганській областях, там стовпчики термометрів сьогодні піднімуться до +24...+26 градусів. Найхолодніше сьогодні буде в Одеській області, там стовпчики термометрів піднімуться до 2 травня +15...+17 градусів.

Вітер сьогодні очікується змінних напрямків, 3-8 м/с.

на традиційній нараді президента Володимира Зеленського, представників Кабміну і державних відомств, відповідальних за заходи щодо протидії COVID-19, говорилося про те, що в Україні повинні відкритися продовольчі ринки. Однак на них будуть діяти чіткі правила, що запобігають поширенню коронавірусної інфекції. Відзначається, що травневі свята – останні з небезпечних вихідних, які можуть спричинити скупчення людей. Як повідомили у Національній поліції, у ці дні в парках чергуватимуть патрулі, щоб запобігти масовим зборам громадян.