Головна Новини Суспільство події ФОТОФАКТ: ресторатори влаштували «літню терасу» під Офісом президента
commentss НОВИНИ Всі новини

ФОТОФАКТ: ресторатори влаштували «літню терасу» під Офісом президента

У Києві представники бізнесу провели акцію біля Офісу президента, вимагаючи дозволити роботу ресторанів і кафе

2 травня 2020, 22:31 comments2467
Поділіться публікацією:
ФОТОФАКТ: ресторатори влаштували «літню терасу» під Офісом президента

Сьогодні у Києві під стінами Офісу президента розгорнувся імпровізований літній майданчик ресторану. Так бізнесмени протестували проти закриття закладів під час карантину. Фото з місця подій опубліковані "Фактами ICTV".

Повідомляється, що представники бізнесу вимагають від влади звернути увагу на проблеми у цій сфері, що виникли в результаті тривалих карантинних обмежень.

При цьому, акція протесту була ще й благодійною ініціативою. Так, демонстранти розставили столики зі стільцями, дотримуючись дистанції. А на столах, крім того, стояли антисептики. Розташуватися в "закладі" могли всі охочі, але, знову ж таки, тримаючи дистанцію. Організатори запропонували гостям перекусити, за що платити можна було за бажанням. При цьому кошти, виручені на акції, підуть на благодійність як допомога медикам. До речі, місце учасники імпровізованої літньої тераси підготували і для президента Володимира Зеленського, правда, він цим не скористався. Додамо, що персонал був у масках і рукавичках.

Нагадаємо, українські уряд і парламент в умовах пандемії коронавірусу, карантину та кризових явищ в економіці, періодично вживають заходів щодо підтримки вітчизняного бізнесу. Але чи щось не те приймають, чи то не в тих обсягах. Ситуація загострюється, протестні настрої – наростають. Експерти розповіли виданню "Коментарі", які податкові та адміністративні послаблення для бізнесу (і не тільки для нього) слід ввести українській владі. А також – чому цього не робили раніше, і що заважає зробити зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!