Головна Новини Суспільство події Українці їдуть додому: понад 500 осіб повернулися в країну за останню добу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці їдуть додому: понад 500 осіб повернулися в країну за останню добу

Для прибулих передбачений режим обсервації або самоізоляції

3 травня 2020, 16:14 comments3040
Поділіться публікацією:
Українці їдуть додому: понад 500 осіб повернулися в країну за останню добу

Близько 15 тис. осіб перетнули кордон України за останню добу. Таку інформацію оприлюднила прес-служба Державної прикордонної служби. Температурний скининг не показав підвищеної температури ні в кого з тих, хто  оформляють перетин кордону.

"Перевірені також і пасажири, які прибули вчора в аеропорт "Бориспіль" евакуаційними рейсами. Загалом, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" оформили чотири спеціальних пасажирських авіарейси з Нью-Йорка (США), Лісабона (Португалія), Париж (Франція) і Цюріха (Швейцарія). Цими літаками в Україну прибуло понад 550 пасажирів. Серед прибулих не було осіб з підвищеною температурою тіла, або скаргами на наявність симптомів захворювання ГРВІ", — повідомили в Держприкордонслужбі.

Відзначається, що пасажири зазначених рейсів вибрали домашню самоізоляцію, контролювати дотримання якої можна за допомогою мобільного додатку. Порушників ізоляції уповноважені служби не фіксували.

Як повідомляв портал "Коментарі", авиакомпания "Міжнародні авіалінії України" анонсувала 11 спеціальних міжнародних рейсів для повернення громадян України з-за кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!