Головна Новини Суспільство події Як з 11 травня працюватимуть парки, сквери, прибережні зони та спортмайданчики: опубліковане розпорядження МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Як з 11 травня працюватимуть парки, сквери, прибережні зони та спортмайданчики: опубліковане розпорядження МОЗ

Згідно із розпорядженням МОЗ, у парках дозволять проводити пробіжки, а от атракціони працювати і після ослаблення карантину з 11 травня не будуть

5 травня 2020, 18:44 comments3466
Поділіться публікацією:
Як з 11 травня працюватимуть парки, сквери, прибережні зони та спортмайданчики: опубліковане розпорядження МОЗ

Із ослабленням карантину в Україні з 11 травня дозволять займатися спортом у парках, відвідувати сквери і музеї під відкритим небом. Про це йдеться у розпорядженні Міністерства охорони здоров’я.

Так, у МОЗ перелічили рекомендації щодо роботи парків, скверів, садів, оранжерей та музеїв під відкритим небом, лісопаркових та прибережних зон, відкритих спортмайданчиків. Зокрема адміністрація цих зон відпочинку має розмістити інформацію щодо соціального дистанціювання, індивідуальних засобів захисту. На території мають бути туалети, де обов'язково має бути рідке мило, антисептики, проводитися регулярна дезінфекція та прибирання приміщень. Все ще забороняється проведення організованих заходів та події у вищезазначених зонах відпочинку, також заборонено функціонування атракціонів.

Зазначається, що відвідувачі мають право користуватися зонами відпочинку з дотриманням індивідуальних заходів профілактики і в групах не більше 3 осіб. А також можна використовувати рекреаційні зони для індивідуальних пробіжок і занять спортом з дотриманням належного соціального дистанціювання та правил, встановлених адміністрацією.

Як повідомлялося, в Україні вирішено ослабити карантинні обмеження. Так, прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів, як будуть працювати магазини і громадський транспорт після 11 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!