Головна Новини Суспільство події Ілон Маск вшосте став батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск вшосте став батьком

Мамою сина Ілона Маска стала співачка Граймс

5 травня 2020, 21:23 comments2554
Поділіться публікацією:
Ілон Маск вшосте став батьком

Генеральний директор Tesla Ілон Маск і канадська співачка українського походження Граймс (Клер Буше) стали батьками, у пари народився хлопчик. Про це пише CNN.

Маск підтвердив цю новину в понеділок після того, як один з його підписників запитав, чи є якісь новини про дитину. Ілон Маск написав, що мама і дитина знаходяться в декількох годинах їзди від нього і добре себе почувають. Також підприємець виклав своє фото з новонародженим на руках на своїй сторінці в Twitter.

Це перша спільна дитина пари. У Маска є ще п'ятеро дітей: близнюки Гріффін і Ксавьє, а також трійнята Даміан, Саксон і Кай від попереднього шлюбу .

Вперше Граймс підтвердила вагітність у січні, коли опублікувала в Instagram пост, в якому описала, як важко працювати вагітною.

Раніше "Коментарі" писали, що Tesla Inc. різко скоротила капіталізацію, причиною чого став засновник компанії Ілон Маск. Так, за підсумками біржових торгів, які відбулися в п'ятницю, 1 травня, акції Tesla подешевшали на 10% і під закриття торгів показали вартість в 701,32 долара. Сукупно, капіталізація впала на 15 млрд і досягла 130 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!