Головна Новини Суспільство події Передав лікарям «болгарку»: український бізнесмен розповів, як Бродський допомагає країні боротися з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Передав лікарям «болгарку»: український бізнесмен розповів, як Бродський допомагає країні боротися з коронавірусом

На думку Фукса, Бродський під час карантину займається мародерством

6 травня 2020, 11:02 comments1790
Поділіться публікацією:
Передав лікарям «болгарку»: український бізнесмен розповів, як Бродський допомагає країні боротися з коронавірусом

Український бізнесмен, засновник девелоперської компанії Mos City Group Павло Фукс розкритикував підприємця Михайла Бродського за те, що той недостатньо допомагає країні. Замість цього він начебто займається мародерством під час карантину, заявив Фукс. Про це повідомляє видання "Вести".

Розповісти, чим саме займається Бродський під час карантину, Фукс вирішив після нападок на Офіс Президента. Зокрема, і на заступника голови ОП Кирила Тимошенко, які були пов'язані з поставками з Китаю медичного обладнання та засобів захисту, закуплених за рахунок коштів представників великого бізнесу. 

"Як людина, яка фінансує боротьбу з коронавірусом в Україні, можу сказати, що в ОП (у тому числі і Тимошенко) все ж роблять зусилля по об'єднанню та координації влади і бізнесу", – написав Павло Фукс у своєму Телеграм-каналі.

Фукс повідомив, що приєднався до штабу допомоги медикам, який був створений за ініціативи президента Володимира Зеленського. Він купив два рентген-діагностичних комплексу за 13 млн 400 тис. грн і оплатив чартер з гуманітарною допомогою з Женеви.

"Це все за зароблені мною гроші, з яких сплачено податки", – зазначив бізнесмен.

У той же час, говорить Фукс, фірма "Венето", що належить Бродському, передала лікарям у Черкасах лише болгарку (електроінструмент) і 100 захисних костюмів. 

Михайла Бродського Фукс звинуватив в тому, що він вирішує під час карантину свої бізнес-питання, пов'язані з будівництвом. 

"6 років він намагався побудувати торговий центр на Хрещатику, 23-Б. Місцеві мешканці проти. За цією адресою знаходився колись ресторан, який хочуть знести і побудувати будинок заввишки мінімум в чотири поверхи. І ось 31 березня він отримав дозвіл на "реконструкцію з надбудовою кафе". Цинічно, в карантин, коли місцеві жителі позбавлені права на протест. Хіба це не мародерство?" – зазначив Фукс.

Раніше "Коментарі" розповідали про план прем'єр-міністра Дениса Шмигаля щодо пом'якшення карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!