Головна Новини Суспільство події Засідання Ради на вимогу нардепів і "дешевий" долар: яким буде четвер
commentss НОВИНИ Всі новини

Засідання Ради на вимогу нардепів і "дешевий" долар: яким буде четвер

Сьогодні у Верховній Раді України нардепи встановлять розмір обов'язкового державного страхування і розглянуть важливий законопроект

7 травня 2020, 07:30 comments2785
Поділіться публікацією:
Засідання Ради на вимогу нардепів і "дешевий" долар: яким буде четвер

Рада. Сьогодні у зв'язку з вимогою 156 народних депутатів спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков скликає позачергове пленарне засідання. Парламентарії розглянуть законопроект про внесення змін в деякі закони, які допоможуть медикам протидіяти поширенню коронавірусу, а також законопроект "Про захист населення від інфекційних хвороб". Нардепи встановлять розмір обов'язкового державного страхування чиновників та працівників комунальних установ охорони здоров'я, які нині задіяні у боротьбі з пандемією.

Курс гривні. Національний банк України встановив офіційний курс гривні до долара на 7 травня на рівні 26,93 грн за долар. У той же час курс гривні до євро на вівторок встановлений на рівні 29,10 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора. Курс долара в Україні за добу знизився на 5 копійок – з 26,98 грн за долар станом на сьогодні. У той же час офіційний євро протягом останнього банківського дня подешевшав на 17 копійок: за станом на 7 травня курс був встановлений на рівні 29,27 грн за євро.

Свята. Сьогодні у всьому світі відзначають Міжнародний день радіо. У Португалії святкують ще й День людини моря, в Шотландії — День весни, а в Данії — День молитви. Іменинники цього дня — Олександра, Анатолій, Афанасій, Валерій, Валерія, Георгій та Іван.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!